Vásároljon kockázat nélkül! 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre!

Igyekszünk olyan képeket feltölteni webáruházunkba, amelyek valós képet mutatnak termékeinkről, ezért centiméterben is feltüntetjük a méreteket, természetesen ezek ellenére is előfordulhat, hogy nem lesz jó a megrendelt termék.

Amennyiben mégsem szeretné megtartani, indoklás nélkül lehetősége van becserélni egy másik termékünkre, vagy visszafizetjük önnek a termék teljes árát az átvételtől számított 14 naptári napon belül. A termék visszaküldésének közvetlen költségét mi álljuk.
Minden csomagban küldünk egy ún. inverz címiratot mellyel ingyenesen fel tudja adni bármelyik postán a visszaküldeni kívánt csomagot, az ajánlat új vagy meglévő hírlevélfeliratkozóink számára biztosított."Utánvétellel" vagy a "címzett fizet" postai szolgáltatással visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni.


Amennyiben sérült/ hibás címiratot kapott,  kérdése van akcióval kapcsolatban, vagy nem iratkozott fel hírlevelünkre és szeretné igényelni az inverz címiratot
ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink készséggel segítenek a probléma megoldásában!
 Kérjük, hogy a termékről ne tépje le a címkéket, mert csak azokkal együtt, sértetlen állapotban tudjuk visszavenni a ruhát.