Szállítási díjak (magyarországi cím esetén):

 

MPL futár-Házhozszállítás: 990,- Ft

(Ha csomagját postán maradóra, posta pontra vagy MPL csomagautomatába szeretné kérni;
kérjük a rendelésnél a megjegyzés fülbe jelezni a pontos címmel együtt; ha már leadta rendelését és módosítani szeretne rajta kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat vagy írjon e-mailt.)

9900 Ft feletti vásárlás esetén minden szállítási mód: 0,- Ft

Utánvételdíja: ingyenes

Banki átutalás díja: ingyenes 

Személyes átvétel üzleteinkben: ingyenes

 

 Szállítási idő

MPL Csomag küldés esetén 1 munkanap

Személyes átvételi ponton 0-5 munkanap

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-15 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül. A csomagokat 1 munkanapos határidővel postázzuk.

Webáruházunk termékeit az MPL kézbesíti. A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni, kivéve a banki átutalással történő fizetési módnál. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát november 1-től elektronikus úton, e-mailben küldjük. Az inverz címiratot és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit az MPL kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!